Pietenboyband De MP3’s

Pietenboyband De MP3's

Ook dit jaar komen ze weer naar Nederland: “De MP3’s! Xandro, Robinho en Rico hebben het vorig jaar zo naar hun zin gehad dat ze er dit jaar zeker weer bij willen zijn.
Na het winnen van de P-factor in Spanje in 2010, mochten ze als beloning voor het eerst met Sinterklaas mee naar Nederland. Natuurlijk was dit toch wel erg spannend voor deze stoere Pieten uit de leukste Pietenboyband. Maar wat hebben ze het afgelopen jaren naar hun zin gehad en wat hebben ze er overal een feest van gemaakt!

Op dit moment zijn ze in Spanje al druk bezig met het maken van nieuwe liedjes en medley’s die net zo’n succes zullen hebben als de nummers van vorig jaar. Zo kunnen ze nog meer liedjes zingen dit jaar en het feest nog groter maken. En dat is knap, want overal waar ze vorig jaar op het podium kwamen ging het dak er al van af!

De kinderen kunnen weer heerlijk mee gaan in het verhaal. De vraag is natuurlijk of Rico nog steeds verliefd is op dat leuke meisjes-pietje uit P3 en is Robinho nog zo aan het dromen over beroemd worden? Xandro zal natuurlijk net als vorig jaar nog steeds de grappenmaker zijn en samen met de andere twee een hoop gekkigheid uit gaan halen. Kortom, het beloofd ook dit jaar weer een één groot feest te worden waar de MP3’s het podium op stappen!

Kijk ook eens op de eigen website van de MP3’s:
www.de-mp3s.nl