Bedrijfsbezoek

Vanaf het moment dat Sinterklaas binnen is zullen er glimlachjes op de gezichten van de kinderen verschijnen. De kinderen zullen 60 minuten lang door Sinterklaas en zijn Pieten met een speciaal bedrijven programma vermaakt worden.

De goedheiligman zal eerst welkom worden geheten door alle kinderen en natuurlijk worden er bekende liedjes als ‘Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht’ en ‘hoort wie klopt daar kinderen’ gezongen. Vervolgens zal de Sint uit ‘het grote boek’ gaan voorlezen en is er tijd voor wat dansjes en muziek. In samenspraak met het bedrijf kunnen er cadeautjes worden uitgedeeld en is er tijd om op de foto te gaan met Sinterklaas en zijn Pieten. Een boordevol programma dat de kinderen nooit zullen vergeten.

Bij het Sinterklaasbezoek zullen wij altijd proberen rekening te houden met uw persoonlijke wensen. De eventuele persoonlijke teksten over de aanwezige kinderen/ouders wil de Sint voor het bezoek aangeleverd krijgen via de mail. Zodoende kan Sinterklaas goed voorbereid bij u aankloppen.